Elfiskeri 2010

 

Der var spændt forventning til el-fiskeriet i år, da en flok medlemmer fra foreningen og en god håndfuld friske knægte fra efterskolen mødtes på Fiskegården. Ville der mon være nogle fisk? Mange har sikkert tvivlet lidt i løbet af sæsonen, for der har ærlig talt været lidt langt mellem snapsene.

Men de bange anelser blev gjort til skamme. Fiskeriet foregik fra Abildvad til Fiskegården, og resultatet var slet ikke så ringe endda. Der blev ikke helt fanget de fisk, der er normalt for stykket, men en del fisk undslap også de ihærdige folk i prammen. En del af forklaringen skal nok findes i det nye udstyr, der - trods EU godkendelse - ikke virkede helt så effektivt som det gamle.

Vi havde herligt vejr på dagen, og i løbet af traveturen fik vi masser af frisk luft, der blev byttet et utal af yderst sandfærdige skrøner, og da vi kunne bænke os til en luksusudgave af gule ærter, tilsvarende suppe og alt hvad hjertet kunne begære i tilbehør, havde vi alligevel fået de moderfisk, der skulle bruges til at fremtrylle næste års yngeludsætning af.