Projekt Skinderup Bæk 2016

 

Lørdag d. 17. september havde vandplejeudvalget trommet sammen til udlæggelse af gydegrus og skjulesten i den genslyngede Skinderup Bæk. Som vanligt mødte Tordenskjolds soldater op for at tage endnu en tørn ;o)

Første gang, man havde skovlet hjulbøren fuld af grus, virkede dyngen temmelig uoverskuelig, og armene nåede da også at blive rimeligt lange, mens de to første gydebanker blev skabt. Men da Steen Andersen så dukkede op med gummigeden, kom der mere skred i arbejdet, og smilene vendte hurtigt tilbage i de glade lystfiskeransigter. Der blev gået til stålet med de forskellige opgaver dagen igennem, og resultaterne kan vel bedst betegnes som vellykkede.

Til frokost blev der grillet, og i mangel af bedre måtte vi deles om en stor pølsebakke i bunden af en trailer, men også det blev taget med humør. Efter frokosten blev de sidste banker anlagt, og der blev hentet nogle større skjulesten til dels at skærme lidt for strømmen, og dels at give lidt ekstra skjulesteder til fiskene. Nogle af stenene blev anbragt, så der også blev taget hensyn til vandstæren, den gule vipstjert og andre fjerede væsener, som kan tænkes af kigge forbi.

Den første af bankerne blev testet som øl-køler, og det virkede perfekt ;o)

En stor tak til alle, der valgte at bruge en lørdag på at gøre vores fantastiske fiskevand endnu bedre, et lille hip til alle andre om at kigge forbi næste gang, der bliver blæst i signalhornet, og ikke mindst et taknemmeligt løft på kasketten til Steen Andersen, der forkortede arbejdet med 4-5 weekender ;o)

Lars