Elfiskeri 2012

 

Efter en sæson, hvor havørredfiskeriet toppede allerede i juli måned, var der nok ikke den store tiltro til, at årets elfiskeri ville blive bedre end gennemsnittet, og skeptikerne fik fuldstændig ret. Vi fiskede stykket fra Abildvad til Fiskegården, og der var lidt længere mellem fiskene, end der tidligere har været, men det lykkedes dog at skaffe de fornødne fisk til strygning af den tilladte mængde rogn.

På den positive side blev vi begunstiget med et fint vejr lige fra morgenstunden, og solen tittede endog igennem til os, mens grejet blev rigget til. Det var også glædeligt at konstatere, at åen holder rigtig meget yngel, at grødeskæringen i år har været nænsom og effektiv, at der undervejs var pitstop med varm kaffe, rundstykker og basser til at stabilisere sukkerbalancen.

Der var selvfølgelig også enkelte rigtig fine fisk imellem, den bedste var 84 cm, så der havde alligevel været rig mulighed for at få flex i kulfiberen, hvis man havde magtet at lokke fiskene til biddet i løbet af sæsonen.

Og så var der lidt mumlen i sivene om, at man fremover vil indføre et fitnessprogram for dem, der skal stå i båden, så de kan møde lidt mere trimmede til elfiskedagen. Vi havde jo nær mistet såvel generator som fire herlige fiskevenner, da de ved fælles hjælp satte skuden under vand ;o)

En stor tak til medlemmer - og ikke mindst til de herlige knægte fra efterskolen - som havde sat en dag af til at gøre en indsats for fremtidens ørredbestand i Simested Å.