Tur til Mariager Fjord 2017

 

Så har foreningen været af sted på årets fjordtur til Mariager Fjord, og det blev som altid en helt igennem hyggelig dag. Vi var 13 mand fra start, men da Hermansen havde haft lidt problemer med at grave orm til morgen, luskede han ret hurtigt væk fra skuepladsen igen, da han på mystisk vis fik sat sin eneste orm højt oppe i et træ i et bagkast ;o)
Resten af banden fiskede ivrigt igennem i den til tider lidt barske vind, og der blev da også landet en fisk i ny og næ. Biker Jørgen fik en flot fisk i sidevognen, Bølle-Benny mødte en syg fisk, der viklede sig ind i hans forfang, mens han stod og polerede hjulholderen, og kvote-kongen Dennis nappede hele 5 styk, hvoraf en enkelt smuk fjordørred kom med hjem til gryden. Formanden kæmpede også bravt for at få en fisk i posen, og selvom han havde sikret grejet til den helt store fangst, blev det vist også kun ved tanken. Vi andre går ikke så meget op i, om vi fanger noget ... ;o)
Fra tid til anden mødtes folk i base-campen for at nappe en bid af madpakken, få en slurk kaffe, og måske også bytte de sidste nye sandfærdige skrøner fra lystfiskerlivet. Jeg kan lige så godt være ærlig ... der er absolut ingen grund til, at alle I andre bliver hjemme sådan en dag ;o))