Fjordtur - april 2011

 

Lørdag d. 9. april var der planlagt foreningstur til Mariager Fjord. Det skulle også vise sig at blive årets første, rigtige forårsdag med sol, høj himmel og magelig temperatur. Og heldigvis havde hele 9 medlemmer besluttet sig for en fiskedag i gode venners lag, så der skulle være fine muligheder for at finde nogle af fjordens trinde ørreder.

Efter lidt planlægning over mobilerne, og en kort visit i Svinebugten, samledes flokken ved Stinesminde. Her var der god plads, og efter en kop kaffe i strandkanten, blev grejet rigget til. Der blev fisket ihærdigt, grejboksene blev endevendt, og Benny vadede ud i vand til hagen for at affiske kanten af sejlrenden, men det blev kun til en enkelt fisk på land. Fangsten tog Jens sig af, en halvmeters fisk som lige skulle have lidt flere rejer labbet i sig, inden den var grydeklar, så den røg tilbage i baljen. Der blev yderligere set et par følgere, men ingen af disse havde mod til at nappe agnet.

For at det hele ikke skulle gå i fisk, etablerede Tobias sin egen grusgrav på stranden, og der blev selvfølgelig også rigelig tid til både frokost og spegede lystfiskerhistorier i det fine vejr. Da vi afsluttede dagens udflugt, havde solen strammet ansigtshuden op hos de fleste af os, og det havde på alle måder været en fin dag ved fjorden. Herligt, at så mange havde lyst til at deltage. Jeg håber, interessen er lige så stor, næste gang turudvalget trommer sammen til udflugt.

Per