Lystfiskeriets dag 2015

 

Søndag d. 17. maj blev der landet over holdt lystfiskeriets dag, og det gjorde der selvfølgelig også i vores forening. Siden første gang dagen blev afholdt i Danmark, har foreningen indgået i et samarbejde med Boldrup Museum, som også har dannet rammen om festlighederne. Men i år var det anderledes. Arrangementet var flyttet til Fiskegården, så folk også kunne få mulighed for at se vores fine lokaler, besøge museet og ellers blive underholdt med de aktiviteter, der har været med hvert år.

Og det benyttede mange sig heldigvis af. Rigtig mange familier kiggede forbi, og de unge poder fik prøvet kræfter med fluebindingen under Kenneth Nyholms pædagogiske ledelse. Jens Østrup underviste Kirsten.

På græsarealet ved hytterne havde vi besøg af Jægeren og Lystfiskeren, der havde medbragt en fornem stand med fluestænger fra Guideline, som var til fri afbenyttelse, ligesom man kunne få nogle gode råd med på vejen omkring fluekast og fluefiskeri.

Gert Rubæk fra Boldrup Museum serverede sædvanen tro friskrøgede ørreder med tilbehør, og rigtig mange gæster benyttede sig også af muligheden for at prøve fiskeriet af i Simested Å på et gratis dagkort. Omkring 50 kort blev der udleveret på dagen, og det må siges at være lidt af en rekord. Mon ikke vi får nogle af de ivrige fiskere at se som medlemmer af foreningen i fremtiden? Der kom i hvert fald en del positive meldinger tilbage fra åen ;o)