Aktivitets-kalender

 

Torsdag d. 5. oktober klokken 19.00 åbnes dørene på Fiskegården til en ny omgang fluebinding. Vi mødes 10 torsdage frem mod jul - kun afbrudt af generalforsamlingen d. 23. november - og som vanligt hilses både nye og gamle deltagere velkommen. Man behøver ikke være medlem af foreningen for at deltage.

Prisen for de 10 bindeaftener er 250 kroner, der skal dække køb af bindematerialer. Juniorer deltager til halv pris.

Det kan være, du allerede binder super flotte fluer. Det kan også være, du udelukkende binder grimme ... eller at du endnu ikke har prøvet at binde den første. Uanset forudsætningerne kan du godt regne med at få noget ud af undervisningen, der styre af Søren Glerup, og så fyldes lokalet automatisk af råhygge og røverhistorier, når skumringen sænker sig over ådalen.

De første gange vil det være muligt at låne bindeværktøj, hvis du endnu ikke har besluttet dig for at købe selv. Tilmelding er ikke nødvendig ... bare mød op d. 5. oktober! Det bliver vildt godt ;o)


Fluebinding

 

Torsdag d. 4. januar er det slut med at slå mave oven på højtidens hviledage!

Den dag skal du pakke dit fluebindingsgrej og kigge forbi Fiskegaarden klokken 19.00, for lige nøjagtig i det øjeblik begynder forårsafdelingen af vores fluebinding ;o)

Vi binder herefter hver torsdag aften - samme tid og sted - frem mod forårets lyse timer … 10 gange i alt. Fluebindingen vil være under ledelse af Søren Glerup, og der vil være fine udfordringer for både nye og garvede. Og så er det tilligemed smadder hyggeligt ;o))

 


Bro-dag

 

Lørdag d. 3. februar har vi indlagt en ekstra arbejdsdag, og her bliver der brug for alle de friske kræfter, du har nået at spare sammen i vinterhiet.

Denne dag skal vores lager af nye broer ud og gøre gavn langs åen, og vi vil rigtig gerne have dig med på turen.

Vi mødes på Fiskegaarden klokken 9.00, og vi bliver kun ved, til vi er færdige ;o)

Skulle Kongeriget blive ramt af noget så hypotetisk som en ekstrem snestorm eller lignende på dagen, finder vi selvfølgelig et andet tidspunkt for den gode gerning.

Men reserver bare dagen … det er en af dem, hvor vi med garanti ikke bliver for mange ;o)

 


Grejauktion

 

Tirsdag d. 6. februar bliver det rene klondyke på Fiskegaarden, når storauktionarius Hr. Jens Østrup lader hammeren falde over det ene røverkøb efter det andet.

Derfor … har du grej, du ikke bruger - eller mangler du lige det sidste, før grejtasken er toptrimmet til den nye sæson, så bliver mulighederne nok ikke meget større, end du finder dem på Fiskegaarden denne aften.

Auktionen starter klokken 19.00, men der er mulighed for indlevering af effekter, man ønsker at sælge, fra klokken 18.00.

Du kommer da, gør du ikke …?

 


Messe i Aars

 

I weekenden d. 24/25. februar vil foreningen atter være repræsenteret med en stand til outdoor messen i Aars.

Har du lyst og mulighed for at være med til et par hyggelige dage - eller blot den ene - så hører bestyrelsen meget gerne fra dig. Vi vil sikkert binde lidt fluer på standen, og ellers blot fortælle gæsterne om vores hobby og vores forening.

 


Premiere-dagen

 

Torsdag d. 1. marts er det med at komme op af hullet … foråret, og ikke mindst en spritny fiskesæson, står allerede og banker på.

Vanen tro er der morgenkaffe og rundstykker på Fiskegaarden klokken 8.00, og uanset vejr og vind sender vi også flaget til tops, når vi har drukket kaffen.

Er du medlem af den hårde kerne, skal du måske en tur til åen og mærke, at lyset er på vej tilbage.

Lokker det ikke rigtigt endnu, vil der med garanti være masser af sprøde lystfiskerkrøniker inde i den lune stue ;o)

 


Aalestrup Open

 

Lørdag d. 3. marts bliver der et leben af fingersnilde kreatører ved fluestikkene, når vi åbner dørene for den 15. udgave af vores åbne fluebindingskonkurrence på Fiskegaarden.

På dagen plejer der at komme godtfolk fra nær og fjern, og vi har ingen begrundet mistanke om, at det bliver anderledes i år ;o)

Der vil være masser af lækkerier på præmiebordet, som man kan dyste om i de 8 klasser.

Man betaler 50 kroner for hver klasse, man vil deltage i. For beløbet får man udleveret en flueæske, som den dystende flue skal afleveres i. Efter bedømmelsen får man æsken til ejendom, mens foreningen beholder den/de afleverede fluer til at udstille på Fiskegaarden.

Dommerne - Jens Pilgaard, Michael Jensen og Orla Bertram - har mulighed for at præmiere de 3 bedste fluer i hver klasse.

I løbet af dagen vil der blandt meget andet være mulighed for at prøve lykken i amerikansk lotteri, hilse på nye og gamle fiskevenner, og måske få lidt godt til ganen ude i køkkenet.

Man er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi, selvom man ikke har lyst til at konkurrere ved fluestikket ;o))

 


Fjordtur

 

Lørdag d. 7. april gælder det godt nok om at være helt udsovet, når du står op. Det bliver dagen, hvor vi drager på foreningstur til Mariager Fjord, og udover at få parykken rusket igennem af den salte vestenvind, kan du også godt sætte næsen op efter bomstærke havørreder i karret, kaffe og kringlede skrøner i den interimistiske lejr i strandengen, og forhåbentlig nogle af forårets første solstrejf til at stramme vinterrynkerne lidt op.

Vi mødes på Fiskegaarden klokken 8.00, og det besluttes på dagen, hvor vi drager hen.

Har du kortere til fjorden, end du har til Fiskegaarden, så giv Dennis Jensen eller Tage Hermansen et ring på dagen.

Så kan de fortælle dig, hvor både fiskere og fisk skal have en ekstraordinær oplevelse lige netop denne lørdag ;o)

 


Arbejdsdag

 

Lørdag d. 21. april holder vi årets arbejdsdag. Vi mødes på Fiskegaarden klokken 8.00 til morgenkaffe, og under kaffen vil vi fordele dagens opgaver imellem os.

Der vil være lidt almindelig oprydning og vedligehold på og omkring ejendommen, og måske sender vi stormtropperne i marken, hvis ikke vi bliver færdige med udlægning og reparationer af broer og overgange på brodagen tidligere på året.

Der vil i hvert fald være opgaver i alle kategorier, så der er bestemt ingen grund til at blive hjemme.  Tordenskjolds soldater har endda lovet, at de nok skal lade være med at virke alt for overraskede, hvis der skulle dukke nogle nye ansigter op ;o))

I lighed med tidligere år vil der jo nok også være lidt forplejning i løbet af dagen, så kom og vær med!