Aktivitets-kalender

 

 

Fjordtur

 

Lørdag d. 7. april gælder det godt nok om at være helt udsovet, når du står op. Det bliver dagen, hvor vi drager på foreningstur til Mariager Fjord, og udover at få parykken rusket igennem af den salte vestenvind, kan du også godt sætte næsen op efter bomstærke havørreder i karret, kaffe og kringlede skrøner i den interimistiske lejr i strandengen, og forhåbentlig nogle af forårets første solstrejf til at stramme vinterrynkerne lidt op.

Vi mødes på Fiskegaarden klokken 8.00, og det besluttes på dagen, hvor vi drager hen.

Har du kortere til fjorden, end du har til Fiskegaarden, så giv Dennis Jensen eller Tage Hermansen et ring på dagen.

Så kan de fortælle dig, hvor både fiskere og fisk skal have en ekstraordinær oplevelse lige netop denne lørdag ;o)

 


 

Arbejdsdag

 

Lørdag d. 21. april holder vi årets arbejdsdag. Vi mødes på Fiskegaarden klokken 8.00 til morgenkaffe, og under kaffen vil vi fordele dagens opgaver imellem os.

Der vil være lidt almindelig oprydning og vedligehold på og omkring ejendommen, og måske sender vi stormtropperne i marken, hvis ikke vi bliver færdige med udlægning og reparationer af broer og overgange på brodagen tidligere på året.

Der vil i hvert fald være opgaver i alle kategorier, så der er bestemt ingen grund til at blive hjemme.  Tordenskjolds soldater har endda lovet, at de nok skal lade være med at virke alt for overraskede, hvis der skulle dukke nogle nye ansigter op ;o))

I lighed med tidligere år vil der jo nok også være lidt forplejning i løbet af dagen, så kom og vær med!

 

 

Kom og vær med!