Aktivitets-kalender

 

 

Torsdag d. 17. januar slår vi dørene op til en ny omgang fluebinding på Fiskegården.

Vi mødes klokken 19.00, og som vanligt vil Søren Glerup vise, råde og vejlede, så der skal nok blive udfordringer til alle, uanset hvor man befinder sig i fluebindings-karriereren ;o)

Vi binder efterfølgende hver torsdag - 10 gange i alt - frem mod den nye fiskesæson, og prisen for denne ubetalelige horisontudvikling beløber sig til blot 250 kr.

Juniorer kan deltage til halv pris, og pengene går ubeskåret til indkøb af materialer til binde-aftenenerne.

Råder du endnu ikke over noget bindeværktøj selv, vil der være mulighed for at låne sig frem de første gange.

Som en sidegevinst kan du roligt regne med, at lokalet er fyldt med råhygge, og at der nok skal snige sig en enkelt røverhistorie ind i programmet også.

Tilmelding er ikke nødvendig ... det er bare at troppe op på Fiskegården. Man behøver ikke engang være medlem af foreningen for at deltage, så inviter endelig bare din fiskekammerat med ;o)


 

Weekenden d. 23. & 24. februar deltager vi i outdoor messen i Aars med en stand. Har du lyst til at være med ... evt. bare den ene dag - eller nogle timer, så giv lyd til en fra bestyrelsen. Har du lyst til at binde lidt fluer på messen, så kontakt venligst Kenneth Nyholm, som vil koordinere dette.

Ellers er formålet at få en masse god snak med de besøgende om vores forening i særdeleshed, og om vores skønne hobby som helhed.


 

Fredag d. 1. marts skyder vi den nye sæson i gang med en hyggelig sammenkomst på Fiskegården. Vi skal naturligvis have sendt flaget til tops, men allerede fra klokken 8.00 er der friskbrygget kaffe og lune rundstykker til alle fremmødte.

Der er rig mulighed for at komme en tur til åen og mærke suset af den friske vestenvind gennem ådalen - og de vinterstøvede lokker, - men hvis man ikke lige er den hardcore type inden for lystfiskerbranchen, kan man selvfølgelig også vælge at blive inde i den lune stue og dele sine mangfoldige minder om store fisk, hvi'hårede piger, Hermansens ormedåse eller kryddersnaps. Det blir' en go' dag ... især hvis du også kommer forbi ;o)


 

Lørdag d. 9. marts afholder vi Aalestrup Open på Fiskegården. Der er nok ingen tvivl om, at den 16. udgave af vores åbne fluebinderkonkurrence bliver et brag af en sammenkomst, når ekvilibrister fra nær og fjern kommer og dyster i hård kamp med vi andre fumlefingre ved fluestikkene. Dels for at gøre indhug i det fine præmiebord, men mindst lige så meget for at vinde håneretten det næste års tid.

Oven over det hele vil dagen naturligvis stå i råhyggens tegn, for det er og bliver den vigtigste ingrediens ved Aalestrup Open.

Som vanligt kan der dystes i 8 forskellige klasser. Man betaler 50 kroner for hver klasse, man ønsker at deltage i, og det er muligt at indlevere én flue i hver klasse. For beløbet får man blandt andet den/de flueæske, som ens flue/fluer bliver afleveret i, til ejendom. Fluerne tilfalder foreningen, og vil efterfølgende blive udstillet i mødelokalet på Fiskegården.

De tre dommere - Jens Pilgaard, Michael Jensen og Orla Bertram - kan præmiere de 3 bedste fluer i hver klasse.

I løbet af dagen vil der også være mulighed for at deltage i amerikansk lotteri, få stillet den værste sult i køkkenet, og ikke mindst få byttet en masse gode lystfiskerskrøner med nye og gamle fiskevenner.

Alle er meget velkomne ... også selvom man ikke ønsker at deltage i konkurrencen. Der er skrøner nok at dele ud af ... ;o))


 

Lørdag d. 6. april rykker vi os tæt sammen - skulder ved skulder - når de blanke grovædere i Mariager Fjord skal have sig en oplevelse for livet. Årets fjordtur er altid et hit, og det bliver den også i år. Fiskene labber rejer og kutlinger, så man kan sidde i strandengene og høre dem gro, solen skinner fra en skyfri himmel den dag, humøret vil uden tvivl nærme sig det småhysteriske, og lystfiskerhistorierne har aldrig indeholdt mere saft og kraft i sandhedens sammenkog end lige netop i denne forsamling. Det vil være fuldstændig tåbeligt at blive hjemme ... ;o)

Vi mødes på Fiskegården klokken 8.00, og her vil vi lade vind og vejr bestemme, hvor turen skal gå hen. Har du kortere til fjorden end til Fiskegården, så giv Dennis eller Tage et ring på dagen og få at vide, hvor banden slår til henne.


 

Lørdag d. 13. april er der mulighed for at komme med på havtur med det gode skib "Skagerrak". Skibet er hjemmehørende ved sydvestkajen i Hirtshals, og det er her, vi mødes klokken 5.30 på dagen.

Prisen for havturen bliver 750 kroner pr. deltager.

Tilmelding - og yderligere oplysninger om turen - ved Lars Bonde på tlf: 20 54 85 14


 

Lørdag d. 4. maj er der arbejdsdag på Fiskegården. Vi mødes klokken 8.00 til morgenkaffe, og mens den nydes fordeler vi opgaverne mellem os.

Som vanligt vil der være almindelig oprydning og vedligehold omkring ejendommen og hytterne, og hvis vejret tillader det, sender vi måske et hold ud i kærene for at tilse broer og overgange.

Der vil uden tvivl være en opgave, som alle kan deltage i - uanset alder og kondital ;o)

I løbet af dagen dukker der sikkert også en smule forplejning op, og så skal der nok være en eller to iblandt, der kan fortælle skrøner ude fra den virkelig lystfiskerverden ... det skal du altså ikke snyde dig selv for! ;o))

 

 

 

Kom og vær med!