Natfisketuren 2017

Lørdag d. 10. juni havde vi lovet mere, end vi kunne holde …

Det der med de store fisk i renden til årets natfisketur, det kneb skisme en anelse, men til gengæld var det et kanon godt arrangement. Tage havde lovet at sørge for godt vejr frem til midnat, og selvom ingen vist rigtigt troede på, at han havde forbindelser opad i systemet, så klarede han det jo meget godt ;o)


Per Gylling Hansen fra Zpey kiggede forbi og gav et super indblik i udvalget af stænger og liner, og alle sættene var rigget op på plænen ved hytterne. Det helt lette gear i klasse 3, det perfekte kystsæt, hemmelige våben til havørred i åen, og fine løsninger til laksene i Skjern Å eller de norske elve. Og efter Pers grundige gennemgang var alle sættene til fri afbenyttelse, og der blev kastet flittigt i et par timer.

Herefter drog folk af sted til åen i håbet om, at aftenen ville give en fisk, der kunne udløse en af de to fine liner i præmie, som Zpey havde sponseret til arrangementet. De seneste dages heftige regn gjorde dog betingelserne lidt vanskelige. Når man gik i vand til over knæene langs åen, var det en anelse svært at bevæge sig ubemærket fremad, og der kom også temmelig meget grøde drivende, så det blev vist kun til nogle småfisk. Der blev dog set rigtig gode fisk på finnerne, og en enkelt havde også en kortvarig kontakt med en fin halvmeters fisk, som til sidst valgte at stå for afkrogningen selv.

Vi sluttede aftenen af på plænen, hvor Per var grillmester, og så var der velfortjent hygge omkring grillen i et par timer, inden de sidste brød op med endnu en god oplevelse i bagagen.